Digital clock

Friday, October 4, 2013

Saturday, June 22, 2013

Hafizi & Fatin

Selamat Pengantin Baru
Fizi & Atin
22062013
Teluk Rhu


 Harry Porter


Friday, June 14, 2013

Safa & Marwah

Location : Kota Damansara (Rumah Datuk Syukri-D'Herb)
Date : 13.06.2013
Photog / Edited : kamalgambargrafi
Hari pertama sampai aku dah teruja sebab melihat crew-crew yang bertugas semua sporting-sporting belaka....Direktor tak datang lagi..kiranya kurang la sket gabranya..byk nak cerita tapi aku bukanlah seorang penulis....karang aku sambung balik lah...



Artis : Sari Yanti


Artis : Rita Rudaini


Artis : Liza Abdullah

Sunday, March 17, 2013


Artis : Tasha Manshahar & Syed Shamim

MuA : Ogy & The Gang
Dress : Shidah
Photog : kamalgambargrafi, ijadphotographer, sharool & abg jay
Date : 17-03-2013 



Actually saya nak ucapkan ribuan terima kasih kepada Tasha & Syed kerana sudi dishoot dan juga sporting sangat dengan kitaorang.....kowang mmg terbaik lah....


Dengan harapan kowang boleh lebih maju lagi dimasa akan datang.....huhuuuuu




Thursday, February 28, 2013

Majlis Perkahwinan Merpati Dua Sejoli 
Iwan & Atowl
24-02-2013
Sungai Besar, Selangor





Tuesday, February 26, 2013

Pengantin  : Iwan & Atowl
Lokasi  : Sungai Besar
Date  : 24 - 02 - 2013
Photog  : kamalgambargrafi
H/P  : 012-4263166


Monday, February 18, 2013

Pengantin : Ayiem & Nurul
Date : 10-02-2013
Lokasi : Titi Gantung
Ph0tog : kamalgambargrafi










Wednesday, January 30, 2013

Superbike Mini Outing (Shah Alam)

Location : Stadium Shah Alam
Date : 27-1-2013
Photog : KamalArdani
Editing By : kamalgambargrafi
Talent : Lynnda Putra, JajaNadRizqi & the handsome boy Ardavan Amiri
Photog Friend : Wan Mu"adzam, Pian HighSkull, BobongAbdulLatif, Nur Bazli Arola



 Lynnda Putra & JajaNadRizqi

 Ardavan Amiri




Friday, January 11, 2013

Mud & Fatin

Bismillahhirrahmanirrahim.....

Majlis WalimatulUrus kali ni diantara Mud dan pasangannya Fatin. Pada 6.1.2013 telah berlansung di Masjid Uniten Bangi, outdoor nya pula kami lakukan di Putrajaya.

Saturday, January 5, 2013

New Editing

Nak muntah rasenye mengedit dengan cara try n error nie....macam ni la pun jadinya...entahlah...