Digital clock

Monday, December 24, 2012

Parit 2 Sungai Hj Dorani


Terima Kasih kepada talent yang sudi shoot dgn kitaorang pada 24122012. Maaflah sebab datang lewat .....pastu dah la tak sempat nak kenalan....tu la pasal takde nama talent kat pic ni...very-very sorry.

widani dan doni

Selamat Pengantin Baru kepada pasangan wahida dan juga doni pada 23122012

Sunday, December 16, 2012

Isnin

 assalamualaikum...........

pertama sekali mestilah aku bangun tido...solat subuh pastu ...................aku tido balik...hahahhahahaaaaa...seda-seda dah pkul 9 pagi....adoyai...nak kebendang...mesin pulak rosak...rosak jugakla mood aku nak ke bendang. ada plak tauke mesin padi dari Perlis datang menjengah aku yang baru je habis sarapan (pkul 10pagi  tue...)

bersembang punya sembang jap kat pkul 12tgh hari...patut la tauke ajak aku ronda kawasan...rupanya tauke dah lapo....huhuhuuuu...bukannya aku tak jamu makanan. jamu dah maybe tak cukup lagi kot...ok what..teh 0 suam-suam kuku ngan cempedak goreng berminyak. hahahaa...ape-ape pun aku mmg suka ngopi kat luar. maksudnya yang berbayar....... hahhaaa....stop dulu lah..

Petang Minggu..



Dah berapa hari aku tak login blogger..?? Agak sebok dan malas sangat....tak tahu lah kenapa ye...tenet pon lombab semacam jugak tuannya...hahhaaa....

Saturday, December 8, 2012

assalamualaikum semua................

alhamdulillah....lotih dah abeh dah....selamat juga sampai sungai besar subuh tadi....huhuuu....ontahlah den tak tau dah nak tulis ape....tongah hari nie...mamai pon masih tak ilang...48 jam dapek tido pon dalam 2-3 jam je kot...lepak la dulu ye....

Friday, December 7, 2012

assalamualaikum.....

8hb 12 2012.......adeiii....mate leh lelap dalam satu jam aje...tak biasa dengan perubahan tempat tido la katakan....dok ada kat n9 la skang ni....ade koje sikit nak di buat....cari rezki...dah tak leh tido ni, sesaja la menggodel mesin menaip lama ni...so jadi la cerita merapu yang kekadang aku sendiri pun tak berapa paham...ishh...kena stop dulu nie...ok lah see yaa....
dapat jugak tahun nie bercuti bersama keluarga...tambahan pula si damia safia tu dah pandai berceloteh...ade aje yang membuatkan hatiku terhibur....damia...damia...ayah..!!ayah..!! ni bukan melancong...tapi baring aje....hahhaaa...

Thursday, December 6, 2012

assalamualaikum......

pertama sekali ku ingin mengucapkan terima kasih yang tak terhingga kepada insan yang bernama Khairul Mahzan Mozaini (KMM).